Levering og priser

Levering og priser

På denne side kan du finde praktisk oplysninger om forsendelse og priser.

Levering og priser:

Hos Emilys forsøger vi at tilbyde et bredt program af forsendelsesmuligheder til gode priser. Husk vi tilbyder gratis forsendelse på ordre fra 500,- kr.. Herunder kan du se de forskellige muligheder:

Forsendelser med GLS

Du skal være opmærksom på, at der kan gå lidt tid fra GLS har hentet din pakke, til du kan følge denvia sporring. Typisk kan du se opdateringer fra pakken senest samme aften som den er afhentet. I travle perioder kan du opleve at GLS omdirigerer din pakke til en anden pakkeshop en den du har valgt. Emilys.dk kan desværre ikke garantere det valgte udleveringsted, hvis det er fyldt.

 

GLS Pakkeshop udlevering mandag - lørdag (27,00 DKK)

Levering til GLS Pakkeshop, GLS henter pakker hver eftermiddag i alle hverdage, og i de fleste tilfælde kan du forvente at pakken er fremme dagen efter. Forventet leveringstid (1-3 hverdage).

 

GLS hjemmelevering mandag - fredag (49,00 DKK)

Levering med GLS til din privatadresse, GLS henter pakker hver eftermiddag i alle hverdage, og i de fleste tilfælde kan du forvente at pakken er fremme dagen efter. Forventet leveringstid (1-3 hverdage).

 

Du kan følge din GLS pakke her.

Forsendelser med Burd

Burd tilbyder levering til din hjemmeadresse allerede samme dag som du bestiller (OBS, du kan altid se deadline for samdagslevering i forbindelse med din bestilling). I øjeblikket er Burd's samdagslevering kun muligt i udvalgte områder, men Burd arbejder hele tiden på at udvidde.

 

Burd hjemmelevering mandag - fredag (39,00 DKK)

Levering med Burd til din privatadresse, Burd henter pakker hver eftermiddag i alle hverdage, og levere den samme aften til din adresse.

Forsendelser med Post Nord

Du skal være opmærksom på, at der kan gå lidt tid fra Post Nord har hentet din pakke, til du kan følge den via sporring. Typisk kan du se opdateringer fra pakken senest samme aften som den er afhentet. I travle perioder kan du opleve at Post Nord omdirigerer din pakke til en anden pakkeshop en den du har valgt. Emilys.dk kan desværre ikke garantere det valgte udleveringsted, hvis det er fyldt.

 

Post Nord Pakkeshop udlevering mandag - lørdag (55,00 DKK)

Levering til Post Nord Pakkeshop, Post Nord henter pakker hver eftermiddag i alle hverdage, og i de fleste tilfælde kan du forvente at pakken er fremme dagen efter. Forventet leveringstid (1-3 hverdage).

 

Post Nord hjemmelevering mandag - fredag (79,00 DKK)

Levering med Post Nord til din privatadresse, Post Nord henter pakker hver eftermiddag i alle hverdage, og i de fleste tilfælde kan du forvente at pakken er fremme dagen efter. Forventet leveringstid (1-3 hverdage).

 

Du kan følge din Post Nord pakke her.

Afhentning hos Emily's

Afhentning hos Emily's på Åsvej 3, 2680 Solrød Strand (0,00 DKK)

Du kan afhente din pakke hos alle hverdage mellem kl. 14:00 - 15:00. Passer tidspunktet dårligt er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale et alternativt tidspunkt.