Returnering

Har du lavet en ordre hos Emily's og ønsker at returnere, er det vigtigt at du følger vores retningslinjer, som du kan læse i vores handelsbetingelser, så returneringen sker på den rette måde og uden misforståelser.

 

Her kan du læse en hurtig guide til hvad du bør huske når du returnerer:

Giv besked

Husk altid at, du give os besked om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, eller hvis du vil reklamere over en fejl.

 

Returpakken sendes til:

 

Emilys ApS

Åsvej 3

2680 Solrød Strand

 

Du kan vælge selv at sende varen, eller du kan bestille en returlabel hos os ved at klikke her

Pak varen rigtig godt ind

Original emballage

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Varen skal være i original stand, og må ikke have tegn på slid, pletter eller skader, eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer og røg, ellers kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Derudover skal alle mærker være på tøjet.

Husk at du skal sende varen inden returfristens udløb. Skulle du være forhindret i dette, som følge af forsinkelse fra vores side, så forlænger vi selvfølgelig fristen tilsvarende.


Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du slet ikke kan få noget af beløbet retur.

 

Pak varen forsvarligt

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt i en emballage der er beregnet til forsendelse, og ikke bare bruger varens emballage til at sende varen i. Vær opmærksom på, at du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur.
 

Følgende forudsætninger skal altså være opfyldt, hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb retur:

 

  • Varen må ikke have tegn på nogen former for slid, skader, pletter eller lugte fra f.eks. røg, parfume mv.
  • Varen skal returneres i original og ubeskadigt emballage.
  • Alle mærker mv. må ikke være fjernet fra tøj mv.

Brug vores returlabel

Når du bestiller en returlabel hos os, sender vi en e-mail med en returlabel, som skal printes i forbindelse med returnering. Bestil vores returlabel her.

 

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering.