Emily's er eksklusive mærker, god service og den rigtige pris.

Med Emilys er et ønske om en shop med tøj, hvor udvalget af tøj har en fleksibilitet der afspejler årstiderne herhjemme, samt de forskellige personligheder vi ser hos børn. Udvalget af produkter, er med afsæt i erfaringer for hvad børn har brug for, både for at have tøj der kan klare hverdagen, men også så man kan se godt ud samtidig. 

Babytøj, børnetøj, sko og støvler til børn fra 0-16 år.

På emilys.dk finder du babytøj, børnetøj og tilbehør til børn i alderen 0-16 år. Vi bestræber os på at samle de mest populære brands inden for børnetøj og sko og støvler til børn. Blandt mærkerne er Mini A Ture, Wheat, Angulus, Bundgaard, Konges Sløjd, Mikk Line, Petit Piao, PomPom, Hummel, Petit by Sofie Schnoor, Bisgaard og mange flere. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet med nye mærker, og du kan altid danne dig et overblik, ved at kigge i kategorien mærker.

 

Børne og babytøj til både drenge og pige.

Vi har et bredt udvalg til både drenge og piger, om du så kigger efter en kjole, bodystocking, heldragt, bukser, shorts, bukser, nederdel, bluse, t-shirt og meget andet, så kan du finde det hos os. Til vinter og efterår er det selvfølgelig flyverdragter, termotøj, vinterjakker, uldtøj osv., der er fokus på. Til fødderne, er det alt fra sandaler, sko, sneakers, støvler, termostøvler, gummistøvler, vinterstøvler, badesko mv. du kan finde, og alt sammen er selvfølgelig til børn i alderen 0 – 16 år.

Forsendelse til fornuftige priser

Vi bestræber os altid på at levere fra dag til dag, og i nogle områder, kan du allerede modtage din bestilling samme aften, som du bestiller. Bestiller du for mere end 499,- kr., så er det endda med gratis forsendelse til pakkeshop. Du kan selv vælge om du vil hente dine varer i den nærmeste pakkeshop, eller om du vil have bragt dem helt til døren.

Få gode tilbud i nyhedsbrevet

Det er en god ide at tilmelde sig nyhedsbrevet på emilys.dk, hvis du vil være først ude, når de gode tilbud kommer. VI sender løbende nyhedsbreve ud, med gode tilbud eller særlige tilbud til nyhedsbrevskunderne. Samtidig, vil du også være imellem de første til at se vores tilbud, når vi holder udsalg et par gange om året.

Køb et gavekort til Emilys

Er du på udkig efter en gave og er du i I tvivl om hvad du skal vælge, så kan et gavekort være en god ide. Du kan selv vælge hvilket beløb gavekortet skal lyde på. Derefter kan modtageren selv frit vælge hvilken varer de vil købe fra hele vores sortiment, og endda dele beløbet op, hvis de ikke vil bruge hele beløbet på en gang.

 

Vi håber, at du bliver glad for Emilys, og du er altid velkommen til at komme med nye ideer og forslag, til udvikling og forbedringer.

Tak fordi du besøger Emilys, vi håber at se dig snart igen.

 

Med venlig hilsen

 

 

 

 

 

 

 

Du kan finde yderligere information under vores

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik